Buurtoverlast?

In een wijk waar veel mensen wonen, is het bijna onvermijdelijk dat bewoners soms last van elkaar hebben. Gelukkig kunt u mogelijke overlast in de meeste gevallen zelf eenvoudig oplossen. In andere gevallen zijn wij u van dienst.

 1. Momenteel bezig: De oplossing binnen handbereik

  Vaak ligt de oplossing van eventueel overlast létterlijk binnen handbereik. Een vriendelijk praatje met uw buren lost in de regel namelijk meer op dan een klacht bij het Woningbedrijf of de politie. Misschien hebben uw buren helemaal niet in de gaten dat ze overlast veroorzaken en leidt het gesprek eenvoudig tot vermindering van de klachten.

 2. Momenteel bezig: Waar gaat het precies om?

  Slaagt u er niet in samen met uw buren tot een oplossing te komen? Dan is het goed u af te vragen: waar gaat het precies om? Komt de overlast vaak voor of slechts een enkele keer? Een mogelijke volgende stap is te onderzoeken of u de enige bent die overlast ervaart. Wellicht zijn er andere omwonenden die dezelfde klachten hebben.

 3. Momenteel bezig: Als praten niet helpt

  Reageren uw buren niet op uw klachten of durft u ze niet te benaderen? Én is er sprake van werkelijk ernstige overlast? Dan kunt u een beroep op ons doen. Neem hiervoor contact met ons op. Uw melding kunt u doen via het onderstaand online formulier.

  Melden buurtoverlast

Heeft u gevonden wat u zocht?