HOME  |  Nieuws

Nieuws

 • Brandveiligheid, samen onze zorg!

  Brand kan iedereen overkomen. Na het ontstaan van brand heeft u slechts een paar minuten de tijd om uzelf en uw medebewoners in veiligheid te brengen.
  Bent u ouder of minder mobiel? Dan bent u kwetsbaarder als er brand uitbreekt. Een goede voorbereiding kan levens redden.

  Lees meer
 • Praktische tips voor in en om het huis

  Acuut probleem buiten kantoortijden? Bel ons noodnummer

  Het Gemeentelijk Woningbedrijf is altijd bereikbaar, ook ’s avonds, ‘s nachts en in het weekend. Bel bij een acuut probleem het algemene telefoonnummer van de gemeente:0226 - 363 333.

  Denk aan een afgebroken sleutel en u kunt niet meer in huis komen, een ernstig rioolprobleem of een hevige lekkage. Een sprekend menu vertelt wat u moet doen. Onze mensen zorgen daarna dat uw probleem zo snel mogelijk wordt opgelost.

  Voor glasschade kunt u dag en nacht rechtstreeks bellen met 0800 - 022 9955.

  Lees meer
 • Handige bespaartips

  Besparen is gemakkelijker dan u denkt. Op internet en op social media zijn ontzettend veel tips te vinden en vindt u goedkope en gratis diensten, spullen en uitjes.

  Lees meer
 • Tips van onze opzichter

  Piepende scharnieren

  “Piepende scharnieren in deuren en ramen ontstaan doordat er te weinig vet tussen de draaiende delen zit. U lost het gemakkelijk op.”
  “Er zijn in de bouwmarkt en op internet allerlei middelen te vinden die het probleem oplossen. Kruipolie is er eentje van, maar ook WD-40 werkt altijd goed. WD-40 is een goedkoop en veelzijdig product dat voor veel schoonmaak- en smeerklusjes is te gebruiken. Zoals het smeren van sloten, ritsen, scharnieren en raamrubbers. Of het schoonmaken van lijmresten, de barbecue, aangekoekte etensresten en vlekken in RVS spoelbakken."

  Lees meer
 • Hennep telen is én blijft illegaal

  Hennepkwekerijen in slaapkamers, zolders en schuurtjes. Het komt helaas nog steeds voor. Wanneer we een kwekerij in één van onze woningen aantreffen, nemen wij direct stappen om de huurovereenkomst met de bewoner te ontbinden.

  Lees meer
 • Tips en veelgestelde vragen

  Uw administratie op orde

  Administratie en financiën vinden veel mensen niet de allerleukste klusjes om te doen. Toch is het verstandig om uw zaakjes wel bij te houden, zodat u het overzicht niet verliest. Op internet en via Youtube kunt u hierover veel informatie vinden.

  Lees meer